Κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

 

Ανακοίνωση για 4ετείς που ακολουθούν κατεύθυνση Διεθνούς Δικαίου,ή πρόκειται να δηλώσουν το μάθημα διεθνούς δικαιοσύνης ζ' εξαμήνου. Δηλώστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εάν ενδιαφέρεστε για συμμετοχή:
α) Σε διαγωνισμό εικονικής δίκης διεθνούς δικαστηρίου (αγγλόφωνο /Jessup WhiteCase, ή
β) Σε διαγωνισμό, γαλλόφωνο ή αγγλόφωνο, Προσομοίωσης Εφαρμογής Ανθρωπιστικού Δικαίου σε Εικονική Ένοπλη Σύρραξη (Μάρτιος 2019, Obernai /Γαλλία www.concourspictet.org Jean Pictet Competition  #Taking_The_Law_Out_of_the_Books!
 
Η προετοιμασία θα λαμβάνει χώρα κάθε Τρίτη και Τετάρτη από Οκτώβριο έως Φεβρουάριο και περιλαμβάνει για το Jessup International Law Moot Court Competition γραπτή και προφορική διαδικασία, σε Ελλάδα και Ουάσιγκτον και για το Jean Pictet γραπτή διαδικασία τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και προφορική διαδικασία προσομοίωσης τον Μάρτιο 2019 στο Obernai, Γαλλία.
 
Η αίτηση να περιλαμβάνει α) επιστολή γιατί επιθυμείτε να συμμετάσχετε (αγγλικά), β) συνοπτικό βιογραφικό. 
γ) Τον Διαγωνισμό για τον οποίο επιθυμείτε συμμετοχή. 
 
Προθεσμία έως 24 Σεπτεμβρίου 2018. 
 
 
Επικ. Καθηγήτρια Μ. Ντ. Μαρούδα, Έδρα Jean Monnet, Αναπλ. Δ/ντρια Ευρωπαϊκού Κέντρου Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης