Κύριο περιεχόμενο

 

Ώρες γραφείων καθηγητών - διδασκόντων
Οι ώρες γραφείου των καθηγητών - διδασκόντων βρίσκονται και στον σύνδεσμο (link):
Ανθρώπινο δυναμικό - Μέλη Δ.Ε.Π.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛ. ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΩΡΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ
Καθηγητές
Αρβανιτόπουλος Κ. Ι.ΔΙ.Σ.   
Καιρίδης Δ.
    Αναστολή  καθηκόντων (βουλευτης) 
Λάβδας Κωνσταντίνος Ι.ΔΙ.Σ.     
Παπάζογλου Χρ. 311      
Παπασωτηρίου Χαρ. Ι.ΔΙ.Σ.      
Ταγαράς Χαρ. ΣΤ4    
Υφαντής Κων/νος 314    
Χατζόπουλος Βασίλης  314  
Αναπληρωτές Καθηγητές
Γκόφας Ανδρ. Ι.ΔΙ.Σ.      
Ευαγγελόπουλος Γ. 317
Κανελλοπούλου Νέδα 323    
Κολιοπουλος   Κ. 317    
Κοππά Μαρία - Ελένη 310    
Μενγκ - Παπαντώνη Μ. 305     
Παπαστάμος Α. 210      
Πασσάς Ανάργυρος 323 
   
Σιδέρης Δ. 210    
Στασινόπουλος Γ.  311    
Συρίγος Ευάγ.      Αναστολή  καθηκόντων (βουλευτης) 
Επίκουροι Καθηγητές
Καραγεώργου Βασιλική 312Β      
Καραγιαννοπούλου Χ. 310  
Μαρούδα Μαρία - Ντανιέλλα Η4      
Μαστρογιάννης Αναστ. 115  
Πλατιάς Χαρ.
312Α  
Τσόλκα Όλγα 305     
Ομότιμοι  καθηγητές
Ε. Ραυτόπουλος 312Β 
   
Γ. Τσάλτας 312Α 
   
Ε.ΔΙ.Π.
Ζ. Δημαδάμα
Η4  Πεμπτη 11.00 -12.30 (διαδικτυακά), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γ. Καπούλας
210 Κατόπιν συνεννόησησς στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διδάσκοντες
Χ. Ζιώγας     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Α. Καϊλής   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Α. Κλάψης   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Α. Κούμας   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γ. Κωνσταντινάκου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Α. Μωραϊτη (ΕΣΠΑ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Α. Λαγγίδης    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ε. Μανουβέλος (ΕΣΠΑ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γ. Μιχαλόπουλος (ΕΣΠΑ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χ. Μπουμπαγιατζογλου   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τ. Μπούρτζης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Α. Μωραϊτη (ΕΣΠΑ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γ. Ροδοθεάτος 312A
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.