Κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση για συμμετοχή στο ECSL Summer Course on Space Law and Policy, Σεπτέμβριος 2019.

 

 

Επίκουρος Καθηγητής Γ. Κυριακόπουλος

(ΕΚΠΑ, Νομική Σχολή)

Εθνικός Σύνδεσμος

Του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δικαίου του Διαστήματος (ECSL)

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλ: 6947 837333

Αθήνα, 8 Μαΐου 2019

 

 

ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ECSL Summer Course on Space Law and Policy

 

 

Όπως κάθε χρόνο, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δικαίου του Διαστήματος (European Center for Space Law) διοργανώνει θερινά μαθήματα Δικαίου και Πολιτικής του Διαστήματος τα οποία φέτος θα λάβουν χώρα στη Messina (Ιταλία) από 2 έως 12 Σεπτεμβρίου 2019.

Βασικός σκοπός των εν λόγω θερινών μαθημάτων είναι η ενίσχυση του ενδιαφέροντος των φοιτητών γι’ αυτόν τον ειδικό κλάδο του Διεθνούς Δικαίου (Δίκαιο του Διαστήματος), καθώς και η παροχή των βασικών γνώσεων που συνιστούν την απαραίτητη αφετηρία προς περαιτέρω ακαδημαϊκή έρευνα ή επαγγελματική ενασχόληση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει: α) να έχουν εξετασθεί επιτυχώς στο μάθημα του Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου, β) να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το Δ΄ εξάμηνο σπουδών, γ) να έχουν άρτια γνώση της αγγλικής και –ει δυνατόν- της γαλλικής γλώσσας, σε γραπτό και προφορικό επίπεδο και δ) να έχουν γενικότερο ενδιαφέρον για το δίκαιο του διαστήματος.

Δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες πρέπει να συνοδεύονται από επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αποστέλλονται με email στον Επίκουρο Καθηγητή κ. Γ. Κυριακόπουλο, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο: <http://www.esa.int/About_Us/ECSL_European_Centre_for_Space_Law/Summer_Course_on_Space_Law_and_Policy>